Βλέπετε παλαιότερο αρχείο των αγώνων. Για να βρείτε το τελευταίο πατήστε εδώ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέα & Ανακοινώσεις Ανακοίνωση της Οργάνωσης για την ΕΔ «Στρώμη» και τις Αναγνωρίσεις

Ενόψει των αναγνωρίσεων των πληρωμάτων του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2022 στις Ειδικές Διαδρομές του αγώνα, και ενώ μας χωρίζουν μόλις 28 ημέρες από αυτόν, η Οργανωτική Επιτροπή επιθυμεί να επισημάνει τα παρακάτω:

1. Η ΕΔ8 «Στρώμη», δεδομένου ότι μόλις πρόσφατα επιλέχθηκε για να αντικαταστήσει την ΕΔ «Πυρά» (λόγω των καταστροφών στην τελευταία από την κακοκαιρία), πρόκειται να δεχθεί τις προσεχείς ημέρες την επεξεργασία του οδοστρώματός της. Κατά συνέπεια, η Οργάνωση εφιστά την προσοχή των πληρωμάτων τόσο για τη -μέχρι στιγμής- σκληρότητα του εδάφους, όσο και για την πιθανή ύπαρξη μηχανημάτων εργασιών στο δρόμο. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, η επιφάνεια της ΕΔ «Στρώμη» θα έχει την υψηλή ποιότητα που απαιτείται για το πέρασμα των Ιστορικών αυτοκινήτων.

2. Οι ΕΔ2 «Ασωπία»-ΕΔ11 «Νεοχωράκι» διεξάγονται ακριβώς στην ίδια διαδρομή, αλλά με αντίθετη φορά. Το ίδιο ισχύει και για τις ΕΔ6 «Καρούτες»-ΕΔ7 «Άμφισσα». Κατά συνέπεια, στις αναγνωρίσεις οι αγωνιζόμενοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με δεδομένο ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συναντήσουν αντίθετα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Η Οργανωτική Επιτροπή εφιστά την προσοχή όσων κάνουν αναγνωρίσεις στην απαρέγκλιτη τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και στην κίνηση με απόλυτη ασφάλεια σε όλο το επαρχιακό εθνικό δίκτυο και στις διαδρομές του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2022.