Βλέπετε παλαιότερο αρχείο των αγώνων. Για να βρείτε το τελευταίο πατήστε εδώ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέα & Ανακοινώσεις Ανακοίνωση της Οργάνωσης για τους αγωνιζόμενους

Η οργανωτική επιτροπή του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις προχωρά σε δύο επισημάνσεις που πρέπει να γνωρίζουν τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στους αγώνες Sporting και Acropolis Rally Legends, σχετικά με την κάρτα υγείας και το Rally 2.

Συγκεκριμένα, σχετικά με το πρώτο θέμα, υπενθυμίζεται στους αγωνιζόμενους πως πρέπει να φέρουν μαζί τους την κάρτα υγείας στο Διοικητικό Έλεγχο, καθώς και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σύμφωνα με την Εγκύκλιο 1Β/2022.

Σχετικά με το δεύτερο ζήτημα, στο Ι.Ρ.Α. 2022 θα ισχύσει κανονικά το Rally 2 (πρώην Super Rally), σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Ράλλυ (άρθρο 2.21). Πρόκειται για τον κανονισμό που δίνει τη δυνατότητα σε όσα πληρώματα έχουν εγκαταλείψει την πρώτη ημέρα να επιστρέψουν την επόμενη, με ποινή 5 λεπτών για κάθε χαμένη Ειδική, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που αναγράφονται στον Γενικό Κανονισμό.

Τέλος, για μία ακόμη φορά, η οργάνωση του αγώνα εφιστά την απόλυτη προσοχή όλων των πληρωμάτων στις αναγνωρίσεις και στην πιστή τήρηση των κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.